Skip to content
Donatoret 2006 - 2012


Materiali dhe puna vullnetare viti 2012 PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
Shkruar nga Agim Krosa   
THURSDAY, 24 Maj 2012 09:24

Firmat dhe indivi personal që ndihmuan me material apo punë vullnetar në mënyra të ndryshe familjet e pastrehë në bashkpunim me SH H "Feniks"në Ferizaj.

Për Vitin 2012 aktiviteti vazhdon më tutje nga shumë donatroë.

 

Emri i  Firmës Emri Vendi lloji i Donacioni Sasia Vlera
Janina
Lipjan magj.Prishtin Ferizaj materil për kalazim dhe ujësjellës 1 272,50

Asllan Fazlia Rr: Daut Dauti nr 8- Ferizaj dhuron një vitrin për tv   GRATIS 1 50

Mentor Brahimi Rr: Mic Sokoli -       Ferizaj katër dyer të dhoma dhe sanitari për banjo 1 600
TV - TEMA Arian Hoti Rr: D.Kombit - Ferizaj Tetë dyer të dhomave GRATIS 1 1000
Gjelltorja "ARDITI" Ferizaj Nebi Hashani Rr: Vëllezërit Gërvalla - Ferizaj Ushqim për punëtorët e SH.H."Feniks-it" GRATIS 1 70
GaniRosha-Keramikë
Ferizaj - Magjistralja dhuron 80 m²  plaka të qeramikës  GRATIS 1 685,45

Emin Sejdiu Jezerc - Ferizaj Instalimi i rrymës GRTIS për -Qahil Kurti Zllatar 1 250
Fabrike e Betonit TC TONI
Gyner Nuredini
Sojevë - Ferizaj
beton të gatshëm për Sefr Pajaziti Shtime
1
270
DINI - LIPJAN

Magjistralja PR-Ferizaj
beton të gatshëm për Shukri Hetemi Lipjan
1
600

Brahim Mustafa
Pojatisht - Ferizaj
Instalimi i rrymës GRTIS për 4 shtëpi  fsh.Zllatar 1
1000

Sahit Azemi
Prelez i Jerlive - Ferizaj
instalimi i ujit për tri familje Gratis
1
450
GaniRosha-Keramikë
Ferizaj - Magjistralja dhuron 100.8 m²  plaka të qeramikës  GRATIS 1
856.8
ELIAB

Ferizaj Rr: Rexhep Bislimi
dhuron material ndërtimor për katër vëëlezërit
1
22.000.00
N.T. Dini Company

Magjistralja PR-Ferizaj dritare për shtëpi dhe dera hyrjes,banjos
1
1140
Dalip Sopa

Lagjeja e Re - Ferizaj
qeremide ,dhe lana për çati mat.i përdorur
1
1150
Sh.H.feniks
për Kadri Zani
Zzllapuqan - Lipjan
kopleta  ditare për një shtëpi mat.i përdorur 1
500

Ali  Toska Komogllavë-Ferizaj
dhuron një der të hyrjes
1
150
N.T.P ZEMI
Azem Sahiti
Rr:Rexhep Bislimi-Ferizaj
Cement  V. Osmani Rr:mujo Krasniqi Ferizaj
1
75
N.T.SH. DINO SH.PK
Ibrahim Salihu
Konihu Lipjan Magj PR-FE
Material pllaka të qeramikës
1
858.5
N.T.P Palloshi
Naser Palloshi
Bibaj- Ferizaj
materia Cemetn për vëllezërit Osmani
1
96
N.T.P LALA
Bejtush Osmani
Magj.Ferizaj- Shkup
materia cemetn për vëllezërit Osmani 1
72
N.T.P Janina
Behxhet Mehmeti
Lipjan Magj PR-Ferizaj
Material për instalim të ujit
1
800
FITIMI 1
Daut Ademaj
Magj - Shtime - Prishtin
Dyer të plas, tetë dritare të dhomave Plastikë
1
1300
MAKSITI PUTZ
GĂ«zim Terziu
Shtime
Material  suvatimimi  familjen  Pajaziti Shtime
1
461
NTPSH.Produkt Market
Jonuz Salihu
Magj.Ferizaj- Prishtinë
materia shirit dhe cemetn për vëllezërit Osmani 1 85
Xhamia e Fshatiti

Prelez i Muhagjerve
dhuron gjasht tepiha

350
AL-Profil
Besim Ahmeti
Fsh.Greme
dhuron dritare PVC
1
770
Elita 94

Rr;Driton Islami Ferizaj
dhuron dy dritare PVC
1
220
N.T.P.SH BLINI
Faruk Blenishti
Rr; Rexhep Bislimi- Ferizaj
dhuron dy dritare PVC
1
200
N.T.P Verbani
Bedri  Beqiri
Rr: Vëllezërit Gërvalla - Ferizaj
dhuron një dritare PVC
1
180
N.T.P Dekor UNION
Nexhat Iseni
Rr:Reçakut
Dhuron Pllaka të qeramikës
1
100
Sherif Sopa

Lagjeja e Re - Ferizaj qeremide ,dhe lana për çati mat.i përdorur 1
1150
N.T.P VALA
Ismet Statovci
Magjistralja Ferizaj-Shkup
Pllaka të qeramikës dhe sanitari
1
165
Mobileria  GAFA
Jahir Osmani
Magjistralja Ferizaj-Shkup Guzhin për vëllezërit Osmani Ferizaj
1
250
N.T.P TORNADO
Gafurr behluli
Rr:Rexhep Bislimi-Ferizaj
Pllaka të qeramikës
1
220
Metarlugjia ASLLANI
Hajriz  Asllani
Magjistralja Ferizaj-Shkup Llamarinë për 15 shtëpi dhe objektin 4 vëllezërit
1
1500
Salloni i tepihave
Njazi  Hyseni
Bibaj-Ferizaj
Tepiha për 4 vëllezërit Osmani Ferizaj
1
880
Mobileria FITORJA
Bashkim Qerkini
Bibaj - Ferizaj
Tepiha për vëllezërit Asllani Dremjak
1
250
Mobileria AL-COM
Buehan Ilaz Mani
Greme - Ferizaj
dhuron një guzhin për vëllezërit Osmani
1
550
Mobileria RINIA
Gazmend Murseli
Greme - Ferizaj
dhuron një guzhin për vëllezërit Osmani 1
550
Dardania  Model
Imri  Sopa
Koshare - Ferizaj
Tri dyer të dhomava për vëllezrit asllani dremjak
1
450
Kosova Model

Koshare - Ferizaj Tri dritare PVC  për vëllezrit asllani dremjak 1
270
AL-Profil
Besim Ahmeti
Greme - Ferizaj
Dritare PVC
1
770
 

ju lutemi të keni mirëkuptim për ndonjë lëshim në shkrim ( Gabim) dhe kërkojmë nga ju nëse keni hasur  në ndonjë gabim në shkrim ne kërkojmë falje por njëkohësisht na njoftoni në këtë mellë për përmirësimin eventual.

Paraprakisht ju falĂ«nderojmë     miell adresa Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë

 

 

LAST_UPDATED2
 
DonatorĂ«t pĂ«r vitin 2012 PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
Shkruar nga Agim Krosa   
MONDAY, 02 APRIL 2012 19:19

Donatorët të cilët ndihmojnë me financa për familjet e pastrehë për çdo muaj në fondin e SH. H. Feniks - Ferizaj për vitin  2012

 

Firma Emri Mbiemri Vendi Lloji I donacionit       
Vlera
Barnatorja FEREXIM pronari Sahadi Maloku Ferizaj Financa 20
Ortopedi LINDI pronari Dr.Enver Ismajli Ferizaj Financa 5
Klinika ZEKA pronari Zekrija Kamberi Ferizaj Financa 20
Gjelltorja BUDAKI Rr.12 Qershori pronari Ilaz Neziri Ferizaj Financa 5
Furra OREX Rr. Sadik bega pronari Binak Mon Çoçaj Ferizaj Financa 20
Butiku FAMA pronari Jakup lipovica Rr: Sadik Bega Ferizaj Financa 10
Kompania e sigurimeve Kosova e Re Zahir Shabani Rr.D e Kombit Ferizaj Financa 10
Ordinanca TEA Dr.Agim Bytyqi Ferizaj Financa 10

Ferizaj Financa 5
Mobi shop LONI Hajrush Ajvazi Rr: Besim  Rexhepi
Ferizaj Financa 5
N.SH PROFITI    Muzafer Osmani Rr: Besim Rexhepi Ferizaj Financa 10
Mobi Shop RINA Nusret Salihu Rr.Dëshmorët e Kombit Ferizaj Financa 5
Barnatorja    LINDA PHARM pronari Adnan Selmani  rr.Rexhep Bislimi Ferizaj Financa 10
Barnatorja DAFINA pronari Fatmir Idrizi Ferizaj Financa 20
Klinika Dentare ARDENT Dr.Ardian Rexhepi Rr: Hasan Prishtina Ferizaj Financa 10
N.T.SH. TROLLI Bedri Mehmeti Ferizaj Financa 20
Furra LIRIA pronari Genc Çollaku Ferizaj Financa 20
D.P.T TIMI Rr: V.GĂ«rvalla pronari Abdurrahim Ramadani Ferizaj Financa 5
Klinika Gjinekologjia Dr.Bajrami Rr: Tajar Hatipi Ferizaj Financa 50
Firma         METALIKU   Rr: V.Gërvalla pronari Ibrahim Ibrahimi Ferizaj Financa 5
Barnatorja KETI Rr: V.GĂ«rvalla pronarja Kefsere Sadiku Ferizaj Financa 5
Firma N.T TONI Rr: V.GĂ«rvalla pronari Berat Hashani Ferizaj Financa 3
Furra FLAKA Rr: V.Gërvalla pronari Valon Çoçaj Ferizaj Financa 5
Gjithçka 1 euro TE ARBËRI Rr: V.Gërvalla pronari Isuf Ahmeti Ferizaj Financa 5
Firma D.Z MIKRONI pronari Avdush Grainca Rr: Driton Islami Ferizaj Financa 10
BN Petrol Rr.Dëshmorët e Kombit Besim Reçica Ferizaj Financa 50
Firma       TERMOLULI    Rr: Driton Islami Ferizaj Financa 20


SH.P.K FITORJA Tahir Maloku Rr.Driton Islami Ferizaj Financa 50
TRE COM SHOES pronari Nazmi Ferizi Rr.magjistralja Ferizaj Financa 10
Firma EL COM pronari Lluk Gashi Rr.Magjistralja Ferizaj Financa 10
Servisi JEEP Arben Qorrolli Ferizaj Financa 10
AUTOSERVISI MERCEDES - ISA isa Osmani Rr.Talinoc I Muhaxherve Ferizaj Financa 10
N T P. ELITA Admir Konjuvca Rr: Talinoc i Muhaxherve Ferizaj Financa 10
N.T.P " ECOMO " Arian Rexhepi Rr: Magjistralja Ferizaj Financa 10
Kryesia e SH H "Feniks" në Ferizaj falënderon të gjithë ata njerëz të vullnetiti të mirë që po i dalin në ndihmë familjeve të pa strëh të cilët jetojnë në kushte shumë të rënda banimi.

______________________________________________________________________________________

 

Donatorët jo Mujorë

Donatorët të cilët kontribuan  me Financa për familjet e pastrehë në fondin e

SH. H. Feniks - Ferizaj për vitin  2012Nr Firma Emri Mbiemri Vendi Lloji I donacionit Sasia Vlera Euro / CH
1 Haki  Shabani        Baza vullnetare Fsh.Zllatar - Ferizaj Financa 1 100 Euro
2 Qail  Osmani          Baza Vullnetare Fsh.Talinoc i Muhazherver - Ferizaj Financa 1 60 Euro
3 Gazmend  Hasani Baza Vullnetare Kompania e Sigurimeve ELSIG Ferizaj Financa 1 100 Euro
4 Fadil Jashari  Baza Vullnetare Zotaj - Gjermani Financa 1 100 Euro
5 Avni   Spahiu Ferizaj  -             Austri Financa 1 50 Euro
7 Xhavit  Hyseni  Baza vullnetare Fsh.Rahovicë -  Austri Financa 1 50 Euro
8 Riza  Gashi      Baza vullnetare Istog -                 Austri Financa 1 50 Euro
9 Ismet  Hyseni   Baza vullnetare Fsh. Rahovicë- Austri Financa 1 50 Euro
10 Shyhrete Hyseni- Maliqi     Baza vullnetare Fsh.Sodovinë - Austri Financa 1 50 Euro
11 N.T.SH.TROLLI   pronari     Bedri  Mehmeti Ferizaj  dhuron për 4 vëllezërit Osmani Financa 1 100 Euro
12 Zejnulla Xhylekari  Fsh.Prelez i Muhaxherve dhuron Vitrat për 4 vëllezërit Osmani Financa 1 120 Euro
13 Shoqata Humanitare Bamirëse Nëna Terezë
Luzern të Zvicrrës Financa 1 2500 Euro
14 Ajet Krosa    Varosh - Gjermani
dhuron Vitrat për 4 vëllezërit Osmani Financa
1
50
Euro
15 Ragip Tefik Krosa   Varosh
dhuron Vitrat për 4 vëllezërit Osmani Financa
1
18
Euro
16 Tefik  Krosa  - Varosh
dhuron Vitrat për 4 vëllezërit Osmani Financa
1
24
Euro
17 Sevdie ( Nazmi)  Krosa Varosh
Donacion për familjet skamnore
Financa
1
70
Euro
18 Tranzit Moto Center   Avni  Nuha
Ferizaj Rr: Besim rexhepi
Financa
1
50
Euro
19 Besim  sallahu
Fsh.Zllatar - Ferizaj Financa
1
50
Euro
20 Butiku  "LIRIDONA"  Xhevat Mehmeti
Ferizaj Rr: Dëshmorët e Kombit
Financa
1
260
Euro
21 Haki  Shabani        Baza vullnetare Fsh.Zllatar - Ferizaj Financa
1
100
Euro
22 Motel Restauranti  KULLA  Milazim Salihu
Rr; Driton Islami
Financa
1
40
Euro
23 Sami Lala
Ferizaj
Financa
1
100
Euro
24 N.T.SH.TROLLI    pronari  Bedri  Mehmeti Ferizaj  dhuron për 4 vëllezërit Osmani Financa
1
100
Euro
25 N.T.SH.Hidro Projekt   Selim Hyseni    pagesë vjetore
Rr:Rexhep Bislimi - Ferizaj
Financa
1
240
Euro
26 D.P Mimoza 
Rr:Gusel e Bajram Sylejmani
Financa
1
30
Euro
27 SH.P.K.Metal LAÇI
Rr: e Prizrenit - Ferizaj
Financa
1
100
Euro
28 Rysh Blenishti      me punë  në Gjermani
Fsh.Zaskok- Ferizaj
Financa
1
1000
Euro
29 Haki  Shabani        Baza vullnetare Fsh.Zllatar - Ferizaj Financa 1 100 Euro
30 N.T.SH Termoluli  pronar Isa Ismajli
Rr:Driton Islami - Ferizaj
Financa
1
240
Euro
31
Euro
32
Euro
33
Euro
34
Euro
35
Euro
36
Euro
37
Euro
38
Euro
39
Euro
40
Euro
41
Euro
42
Euro
43
Euro
44
Euro
45
Euro
46
Euro
47
Euro
48
Euro
49
Euro
50
Euro
51
Euro
52
Euro
53
Euro
54
Euro
55
Euro
56
Euro
57
Euro
58
Euro
59
Euro
60

61
Euro
62
Euro
63
Euro
64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

93

94

95

96

97

98

99

100

Kryesia e SH H "Feniks" në Ferizaj falënderon të gjithë ata njerëz të vullnetiti të mirë që po i dalin në ndihmë familjeve të pa strëh të cilët jetojnë në kushte shumë të rënda banimi.

_________________________________________________________________________________

 

ju lutemi të keni mirëkuptim për ndonjë lëshim në shkrim ( Gabim) dhe kërkojmë nga ju nëse keni hasur  në ndonjë gabim në shkrim ne kërkojmë falje por njëkohësisht na njoftoni në këtë mellë për përmirësimin eventual.

Paraprakisht ju falĂ«nderojmë     miell adresa Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


LAST_UPDATED2
 
Foto DonatorĂ«t 2011 PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
Shkruar nga Agim Krosa   
FRIDAY, 07 OCTOBER 2011 10:40

Disa foto  nga donatorët ku ne mundesisht arritëm ti marrim

faqja është në përpunim e sipërm

LAST_UPDATED2
 
Hasan Kaya DonatorĂ« 2011 PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
Shkruar nga Agim Krosa   
FRIDAY, 07 OCTOBER 2011 10:15

PĂ«r Donatorin Hasan KAYA

Hasan ( Ishak ) KAYA nga Turqia ndihmon Shoqatën Humanitare"Feniks"në Ferizaj me mjete financiare disa herë 400, 300 dhe 500 euro VITRAT 2011 dhe është shperhur se vazhdimisht do ta përkrahim aktivitetin e SH H "Feniks" në Ferizaj.

Kryesia e SH H"Feniks" falënderon të gjithë ata njrëz të vullnetiti të mirë që përkrahin aktivitetin tonë humanitar për ti dalur në ndihmë familjeve të pastrehë në kushte të rënda banimi, në shenjë falënderimi i ndanë z.Hasanit këtë mirënjohëje.

LAST_UPDATED2
 
Materiali dhe puna Vullnetare 2011 PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
Shkruar nga Agim Krosa   
THURSDAY, 01 SEPTEMBER 2011 12:58

Firmat dhe indivi personal që ndihmuan me material apo punë vullnetar në mënyra të ndryshe familjet e pastrehë në bashkpunim me SH H "Feniks"në Ferizaj.

Për Vitin 2011 aktiviteti vazhdon më tutje nga shumë donatroë.

 

Firma EMRI Vendi Lloji I donacionit Sasia Vlera
xxxxx Ylber Zeqiri Neredime e ulët Dritare per dhoma 11 50
xxxxx Ylber Zeqiri Neredime e ulët Derë për terasë 1 80
Autolarja Skender Zeqiri Neredime e ulët Dritare per dhoma 7 50
NT SHERIFI
Ferizaj Material për rrym 1 72,9

Makfir Rexhepi Ferizaj Rr.Hasan prishtina Dritare 11 50

Makfir Rexhepi Ferizaj Rr.Hasan prishtina Dyer për teraca 3 100
SH.P.K Nderimi
Ferizaj Magjistralja Material 1 500,7
NERA PETROL Ahmet Hasani f.Sojevë para të gatshme 1 200
SHAQA COMPANY Sadri Ajeti f.Sojevë Beton Gratis 1 210
Elektro Luli Lulzim Hetemi Ferizaj Magjistralja Material për rrym Gratis 1 231,39
DINI COMPANY Fahredin Ramadani Ferizaj Magjistralja Dritare për dhoma Gratis 1 760
KB-Lundrimi Aziz Rexhepi Ferizaj-Komogllavë 20 thasë cement Gratis 1 100
Restaurant ADRIATIKU Mustaf Çerkini Ferizaj Magjistralja Ushqim për punëtorët Feniks Gratis 1 120
Berisha Company Fahrudin Berisha Ferizaj Magjistralja Material blloka të silcaporit Gratis 1 550
Gips Punues NUHA Shukri Brahimi Ferizaj-Pleshinë Suvatimin e shëpsi për Bekim Arifin Gratis 1 400
Xhamprerës Sojeva Idriz Sojeva Ferizaj- Rr:Skendërbeut xhama për tri dritare 70X140 Gratis 1 35
Bavaria
Ferizaj- Rr:Driton Islami 50 thasë fasadë Gratis 1 275
RIMI COM Avni Musliu Ferizaj - Banushi i Ri Dritare Gratis 1 600
FL & ET GROUP Fatmir Salihu Ferizaj - Banushi i Ri Dritare Gratis 1 350
DARDANIA MODEL Imri Sopaj Ferizaj - Koshare Tri dyer të dhomave Gratis 3 120
Restaurant MATOSHI Bujar Matoshi Ferizaj - Nikadin 5 kubik beton Gratis 5 60
NTSH TE SYLA Bekim Mehmeti Ferizaj - Gurëz 40 thas Cement dhe materialin për Ujë 1 332
NPSHT VĂ«rbani Avni Beqiri Ferizaj - Rr:V. G.rvalla dritare 80x140 kiper Gratis 1 125
NPT DAQA Rohan Sadiku Ferizaj Magjistralja Çeremide për shtëpi Gratis 1 400
EL  TRADE
Liman Zagragja
Ferizaj Magjistralja Material për rrymë Gratis
1
423
ELEKTROMETALI
Shaban  Baraliu
Ferizaj Magjistralja
Material për rrym për një shtëpi Gratis
1
237
NTSH NDĂ‹RTIMI

Doganja - Kaçanik
Materila hekur  Gratis
1
150
Elita 94 Tasholli industri///
Lulzim Tasholli
Ferizaj Magjistralja një der dhe dritare të banjo PVC  Gratis
1
240

Fadil sadriu
Ferizaj- Slivovë
nëntë dritare dhe tri dyer të terasës Gratis
1
850
ALU - Plast
Naim Shiaku
Ferizaj -Lloshkobare
një derë të dhomës   Gratis
1
120
MAKSITI PUTZ

zona industriale Shtime
Material për suvatim Gratis
1
514
SH.P.K RENOVA
Muhamer Jusufi
Ferizaj - Gurëz
Material për suvatim Gratis
1
598
NTSH Elektro AM
Miftar  Baraliu
Rr:Rexhep Bislimi Ferizaj
Material për rrymë  Gratis
1
128
ELEKTROMOTORI
Zenel Bajraliu
Rr:Gazmend Zajmi Ferizaj
Dy dyer të hymjes  Gratis
1
400
Elektromaterial
Ruzhdi Mehmeti
Rr:12 Qershori- Ferizaj
Material për rrymë  Gratis 1
120
Punëtor në zvicër
Isuf  Ajeti
Rr:Riza Matoshi- Ferizaj
Dy dyer të dhomave  Gratis
1
240
GANI ROSHA

Ferizaj Magjistralja Pllaka për dysheme dhe të murit   Gratis
1
1400

Ahmet  Rramani
Komogllavë - Ferizaj
Llaminat Gratis
1
620

Arben   Ahmeti
Komogllavë - Ferizaj Kuzhin dhe Kauq  Gratis
1
1180

Valon Osmani
Komogllavë - Ferizaj Dhom për fëmijë  Gratis
1
550

Rasim  Osmani
Komogllavë - Ferizaj Komoda          Gratis
1
70

Shpend Osmani
Komogllavë - Ferizaj Tavolinë          Gratis
1
80

Murat  Hasan
Komogllavë - Ferizaj Pllaka për kuzhinë   Gratis
1
59

Shefki  Bajrami
Komogllavë - Ferizaj Tavolinë          Gratis
1
70
Elektring SHPK
Zenel Hyseni
Ferizaj Magjistralja Material  rrymë,kanalizim,mobilje.ushqim Gratis
1
1004,20
Elektring SHPK Zenel Hyseni Ferizaj Magjistralja Material për rrym për Nafi Luma Glloboqicë Gratis
1
223.7

Elez Elezi
Rr: Hasan Prishtina
Çeremide të përdorura për shtëpi  Gratis
1
300
Alba qeramik
Fisnik Deqani
Magjistralja Prishtin-Ferizaj
Dhuron pllaka të qeramikës    Gratis
1
1400
AS - CENTRUM
Vëllezërit Bytyqi
Ferizaj
Material për ndërtim për Izmedin Bytyqi
1
650

Burim Kamberi
f.Prelez i Jerlive-Ferizaj
Derë të hyrjes
1
120
Tefi Çanga design

Rr: Ahmet Kaçiku
Tavolin Buke me karrige për Naim Mulaj Burojë
1
220
NTP Tornado
Gafurr Behluli
Rr:Rexhep Bislimi Ferizaj
pllaka të qeramikës Gratis
1
42
Begraca Plast
Muhamet Luzha
Rr:Rexhep Bislimi Ferizaj
një dritare të plastikës  Gratis
1
100
NTPPSH BLINI
Faruk Blenishti
Rr:Rexhep Bislimi Ferizaj
dy dritare të plastikës   Gratis
1
170
NTP LIRIA
Faruk  Sojeva
Rr:Rexhep Bislimi Ferizaj
dy dritare të plastikës   Gratis 1
220
ELI - AB shpk

Bibaj-Ferizaj
Çeremide të përdorura për shtëpi  Gratis
1
350
ELI - AB shpk
Bibaj-Ferizaj Material ndërtimor për Mehdi Ibrahimi Muzeqin
1
2200
 

ju lutemi të keni mirëkuptim për ndonjë lëshim në shkrim ( Gabim) dhe kërkojmë nga ju nëse keni hasur  në ndonjë gabim në shkrim ne kërkojmë falje por njëkohësisht na njoftoni në këtë mellë për përmirësimin eventual.

Paraprakisht ju falĂ«nderojmë     miell adresa Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë

 

 

LAST_UPDATED2
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Donatoret dhe Sponzoret